Slotenmaker Den Bosch

Ben jij wel eens je huissleutel verloren, kon je daardoor je woning niet meer in en moest je wachten tot iemand je kon helpen door het slot in de deur te vervangen? Heb je wel eens geprobeerd zo hard je sleutel om te draaien waardoor deze afbrak en een gedeelte in het slot bleef zitten?

Woon jij in Den Bosch? Dan heb je geluk! Als je jouw sleutel kwijt raakt of afbreekt bel je eenvoudig naar de slotenmaker Den Bosch en vraag je om hulp. Onze gediplomeerde slotenmakers staan binnen 20 minuten bij je op de stoep om je uit de brand te helpen. Ook ’s nachts! Onze spoed slotenservice is namelijk 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen in de week. Dat is een hele geruststelling toch? Bel ons op telefoonnummer 073-2041002

De slotenmaker Den Bosch is er voor alle sloten en sleutels

Onze professionele slotenmaker Den Bosch heeft vele sloten bij zich in zijn bus. Sloten van onder andere de merken: Nemef, Cisa, Dom, Lips, Axa en Zeis Ikon. Hij kan dus bijna alle sloten direct vervangen. Of het nu gaat om insteeksloten, cilindersloten of velgrandcilinders, de slotenmaker kan je altijd helpen bij het vervangen van het slot.

Slotenmaker Den Bosch

Andere diensten van de slotenmaker Den Bosch

Naast het vervangen van allerlei sloten, kan de slotenmaker Den Bosch ook sleutels kopiëren, deuren en kozijnen repareren na een inbraak en daarbij inbraakpreventie informatie geven. Dat laatste is een hele belangrijke taak voor de slotenmaker Den Bosch. Wij zijn namelijk als geen ander op de hoogte van de technieken die inbrekers gebruiken om jouw huis binnen te dringen.

De slotenmaker Den Bosch doet aan inbraakpreventie

Meerdere keren per dag wordt er in Den Bosch ingebroken in allerlei soorten woningen. Wil jij geen slachtoffer worden van een inbraak? Zorg dan dat je met simpele aanpassingen je woning beveiligd tegen inbrekers. Inbrekers gebruiken veelvuldig de technieken “kerntrekken” en “flipperen”. Deze technieken zijn eenvoudig onbruikbaar te maken door kleine aanpassingen te doen. Laat speciale sloten aanbrengen en zorg voor anti inbraak strips.

De slotenmaker kan je alles vertellen over deze producten en ze ook bij jouw woning aanbrengen. Neem vrijblijvend contact op met de slotenmaker Den Bosch en vraag naar de mogelijkheden van inbraakpreventie voor jouw woning. Je zult zien dat de kosten van de aanpassingen niet opwegen tegen de baten. Voorkomen is beter dan genezen en je bespaart jezelf een hoop rompslomp, emotionele en financiële schade.

Online Marketing by KrantenNieuws.be | Bloggen, linkbuilding en website promotie.